Projektu Stāstu Vakars – Stratēģiskās partnerības

Daudzi no mums ir aizdomājušies par dalību starptautiskos projektos, bet kamēr viņi joprojām domā, citi pieņem izaicinājumu un piedalās. Vai esi viens no tiem kas vēl nav uzdrīkstējies, bet par to domā? Vai vēlies uzzināt, kā citiem ir gājis?

Tā diena ir klāt! Esi aicināts uz Projektu Stāstu Vakaru ceturtdien, 30.06.2016., plkst. 17.00, Jauniešu studijā „BaMbuss”,
Brīvības gatvē 204, Rīgā!

Stāstu vakarā jaunieši un jaunatnes darbinieki pastāstīs par to, kā viņiem veicās starptautiskajos stratēģiskās partnerības projektos Belgradā, Serbijā -„3M:Multimedia Multiplayers’’, kur jaunieši ar foto stāstu palīdzību informēja sabiedrību par dažādām sociālām problēmām, mazinot stereotipus un diskriminācijas plaukšanu, kā arī veicināja sociāli neaizsargāto grupu iekļaušanos sabiedrībā. Kā arī projektu “Hackathon for social inclusion’’, kura laikā tika izveidoti seši digitālie risinājumi jeb aplikācijas, kuras veicina un palīdz nevalstisko organizāciju darbībā un ikdienā.

Šajā stāstu vakarā jaunieši dalīsies ar pieredzi par stratēģiskās partnerības projektā ‘’Fight the beast, don’t become obese” pieredzēto Īrijā un Latvijā, kurā tika gatavots ēst un apspriesti dažādi veselīga dzīvesstila piemēri un ieteikumi, apspriestas aptaukošanās problēmas pasaulē un veidi kā ar tām cīnīties, pat izstrādājot paši savu recepšu grāmatu.

Šajā vakarā dalīsimies ar dažādos projektos pieredzēto, kā arī atbildēsim uz jautājumiem:
• Kā pieteikties uz šiem projektiem?
• Kādi ir nosacījumi?
• Kādas ir iespējas?
• Kādi ir viņu un kādi var būt Tavi ieguvumi, piedaloties projektā kādā no Eiropas valstīm?

Augstāk minētie projekti tiek īstenoti programmas Erasmus+ ietvaros ar Eiropas Komisijas finansiālu atbalstu.