Valmieras ziņas

Sarunu festviāls LAMPA  aicina līdz 18. februārim pieteikt pasākumu šī gada festivālam, kas notiks no 30. jūnijam līdz 1. jūlijam. Tas jau trešo gadu vasarā piedāvās kvalitatīvus, izglītojošus pasākumus un iespēju vairāk nekā ikdienā sarunāties par Tev aktuāliem tematiem.

Organizatori stāsta, ka “festivāla programmu radām kopā, tamdēļ aicinām ikvienu interesentu – biedrību, uzņēmumu, skolu, augstskolu, vēstniecību, valsts iestādi, indivīdu vai domubiedru grupu –, kam rūp Latvijas kā demokrātiskās valsts attīstība, pieteikt savu pasākumu dalībai festivālā. Tēmu izvēlē nekādu ierobežojumu nav, bet vispirms aicinām iepazīties ar festivāla manifestu un pasākuma kritērijiem. “

Nepalaid iespēju arī tu! Katrā ziņā noteikti atzīmē plānotājā abus festivāla datumus, lai dotos uz Cēsu Pils parku kā festivāla apmeklētājs. Tas ir tā vērts! Ja vēl kādas šaubas, tad aicinām noskatīties Young Media Sharks informatīvo sižetu speciāli Izvēlies TV, kurā apmeklētāji dalījās ar 3 spilgtākajām emocijām par LAMPA.