Katrs no mums ir stāsts – kā sevi pasniegt?

Young Media Sharks aicina jauniešus pieteikties radošajai improvizācijas meistardarbnīcai “Mēs esam stāsti”.  Tā notiks 16. decembrī “RIJA” Kino mājā.

Meistardabnīcu vadīs “Rīgas Improvizācijas teātra” grupas “Prieka Ministrija” improvizatori PATRĪCIJA KOLĀTE & DZINTARS ROŽKALNS (Rīgas Improvizācijas teātra grupa “Prieka Ministrija”).

Improvizācija ir forma, kas ļauj cilvēkam atvērties, ieraudzīt šķautnes gan sevī, gan vienam otrā. Meistardarbnīcas laikā tu attīstīsi spēju radoši domāt un veidot savstarpēju komunikāciju. Caur smiekliem, kustībām un improvizācijas vingrinājumiem meistardarbnīca palīdzēs pastāstīt savu stāstu pasaulei ikvienā no izvēlētajiem mediju veidiem.

“Prieka Ministrija” ir radoša apvienība, kas uzstājas ar izrādēm, kuras ir pilnībā neparedzamas, jo tās veido skatītājs pats, balstoties uz skatītāju ieteikumiem. Šādā veidā improvizatori ir attīstījuši prasmi veidot stāstus bez iepriekšējas sagatavošanās.

Katru meistardarbnīcas dalībnieku gaidīs arī kāds ļoti interesants pārsteigums. Piesakies, un ļoti iespējams mēs Tev to atklāsim.

Vairāk informācijas par pieteikšanos un pasākumu šeit