Meistarnīca: Pašmotivācija

Meistarnīca  – “Piedzīvojuma gars” pieredzes stāstus vakari no dažādām profesijām četras februāra trešdienas. 15. februārī satiec Indru Zālīti un Līvu Kolmani.

“Piedzīvojuma gars” stāsta: “rokamies cilvēka personības izpausmēs, lai iepazītu parastus un neparastus latviešus. Būtnes, kuras rada Latvijas vēsturi jau šodien. Dažādu jomu pārstāvji dalīsies stāstos par izvēles veikšanu, cieņu, pašmotivāciju un savu ieguldījumu Latvijas nākotnē.”

Šoreiz divi stāsti par pašmotivāciju:

18:15 Indra Zālīte – studio-iz vadītāja / gleznotāja / mākslas nodarbību un terapiju pasniedzēja / vadītāja
“Es negribētu aizstāt sevi ar kādu profesiju. Tas, ko vēroju, ir cilvēka iespējas, un, patiesībā, tās ir neizmērojamas, skumji ir to aizstāt ar kādu mazu, mazu daļiņu, tomēr, būt par mazu daļiņu un apzināties iespējas, tas jau ir kas cits.
Es cenšos iet mīlestības ceļu un darīt to, kas manī vairāk un vairāk atmodina bezgalību un nemirstību.”

19:00 Pauze

19:15 Līva Kolmane – modele, dejotāja, adītāja, hiphopa un zīmju valodas entuziaste, brīvprātīgā dažādos labdarības organizācijas palīdzēsim.lv projektos.
“Labprāt dalīšos pieredzē un pastāstīšu, kas mani iedvesmo darboties tik dažādās sfērās!”

Noslēgums

Ieeja brīva. Vidzemes Augstskolas prakses ietvaros izstrādāts pasākumu cikls, kas ļauj iepazīt personības, stāstus un to izpausmes pilnveidojot pašiem sevi. “Meistarnīcu” atbalsta Europass Latvija.

Pasākums Facebook šeit