PERSONĪBAS, JAUNIEŠU JAUTĀJUMI, GODĪGAS ATBILDES: THE LUDVIG

Personības / jauniešu jautājumi / godīgas atbildes

Jaunā mūziķa The Ludvig video portrets: par mūziku, izaicinājumiem un sapņiem

Projekts «[rec:]aktīvie portreti» interaktīvā veidā jauniešiem sniedz iespēju uzdot jautājumus viņiem nozīmīgām personībām Latvijā, to tverot video objektīvos un parādot plašākai sabiedrībai. Projekta iniciatori atzīst, ka «[rec:]aktīvie portreti» nozīmīgs pozitīvais vēstījums ir, ka «zvaigznes» nav neaizsniedzamas un ar lielu apņēmību un darbu ikviens mērķis ir īstenojams. Tikpat liela nozīme ir vēstījumam par sadarbību starp latviski un krieviski runājošiem jauniešiem šī projekta tapšanā – viņi kopīgi gaida Latvijas svētkus, jūtas piederīgi Latvijai un vēlas radīt saturu svētku ieskandināšanai.

«[rec:]aktīvie portreti» tiek īstenots sadarbībā ar biedrību «Latvijas Pilsoniskā alianse» un Kultūras ministriju projekta «Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā» ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.

The Ludvig, paldies Tev par šo sarunu! To noteikti vērts dzirdēt visiem jaunajiem & radošajiem ✌️Pateicamies Young Folks LV jauniešiem par sadarbību un Civic Alliance – Latvia par atbalstu projekta «[rec:]aktīvie portreti» tapšanā

Posted by Avantis on pirmdiena, 2017. gada 2. oktobris