Ketija Šēnberga

10 soļi pretī panākumiem – KETIJA ŠĒNBERGA

Šarmantā KETIJA ŠĒNBERGA ir viena no tām šovbiznesa personībām, kura arī ārpus TV ir pozitīva un enerģiska. Starp citu, smaids un sievišķība, kā viņa pati saka, ir lieliski ieroči ceļā uz panākumiem. Vairāk par to, kā piepildīt savus sapņus, uzzini no Ketijas ieteikumiem.

10 soļi pretī panākumiem

Screen Shot 2015-11-04 at 15.12.28

Nebaidies sākt visu no sākuma

Dažreiz ir lietderīgi pieņemt lēmumu atkāpties vai paskatīties uz lietām no cita skatu punkta. Uzsāc kaut ko pavisam jaunu un izsvied sevi no komforta zonas un ikdienas rutīnas. Neviens nav teicis, ka tev jādara viens un tas pats visu atlikušo dzīvi. Arī mācīties nekad nav par vēlu.

2. Kontakti

Lai arī cik spēcīga un individuāla personība tu būtu, vienmēr noderīgi ir kontakti. Aiz katras lielas idejas vienmēr stāv komanda. Atceries to!

3. Nebaidies nezināt

Es nekad neesmu teikusi vai apgalvojusi, ka zinu visu par visu. Neviens nekad nevar zināt visu. Tikai neapdomīgi cilvēki skrien ar galvu sienā, neredzot, ka iespējama arī cita taisnība un atšķirīgi viedokļi. Manuprāt, gudri ir pajautāt, censties izzināt un vienmēr būt ar plaši atvērtām acīm.

4. Jauks smaids atver visas durvis

Uzskatu,ka smaidīgs un pozitīvs cilvēks spēj paveikt daudz vairāk un atvērt jebkuras  durvis. Es vienmēr komunikācijā ar apkārtējiem sarunu cenšos uzsākt ar smaidu. Pirmais iespaids ir ļoti svarīgs. Tieši tāpat arī spēcīgs rokasspiediens.

5. Katram savs ceļš ejams

Centies nesalīdzināt sevi ar citiem. Kādam vienmēr ies labāk, kādam sliktāk. Svarīgi, lai apzinies, kurp virzies, un neļaujies iespaidoties no maldīgiem priekšstatiem.

 

Ketija Šēnberga

6. Nepopulāri lēmumi

Uzskatu, ka dzīvē, izvēloties savu ceļu, svarīgi pieņemt nepopulārus lēmumus. Tu esi tas, kas būvē savu sapņu pili. Un tikai tu pats esi atbildīgs par to, kāda tā būs. Bieži mirkļa un apkārtējo iespaidā izdarām vieglāko – vienkāršāko izvēli. Es nekad nebūtu īstenojusi savu sapni par darbu TV, ja būtu darījusi kā visi. Redzēsi, kādu dienu kāds, kurš tev neticēja, stāstīs saviem draugiem, kā esat iepazinušies!

7. Tikai meitenēm! 

Uzdrošinies būt sievišķīga un izbaudi, kad tev kāds atver durvis un palaiž pa priekšu. Arī vīrietim būs patīkami sajusties kā džentlmenim.

8. Panākumu formula

Uzskatu, ka tādas vienas panākumu formulas nemaz nav! Ir tikai izvēles, kuras mēs paši izdarām, un kļūdas, no kurām mācāmies. Pieņem lēmumus atbildīgi, izsverot visus par un pret!

9. Aizrautība 

Lai arī ko tu izvēlētos, vienmēr visu dari par 100%! Aizrautību nevar iemācīties un nopirkt. Patiesībā to neiegūsi nevienā universitātē. Vienmēr prieks redzēt, kad cilvēks strādā ar aizrautību, kad viņa acis deg un sirds līksmo!

000510.likums KS