Stāstu vakars: Stopējām gadu apkārt Eiropai

“Piedzīvojuma gars” 13. jūnija plkst. 19:00 gaidīs tevi uz stāstu vakaru “Bubertā”, kur ar pieredzi dalīsies divas jaunietes, kuras apceļojušas apkārt Eiropai ar stopiem.

Meitenes stāsta: “Mūsu mērķis – gandrīz bez naudas ar autostopiem un brīvprātīgu strādāšanu par ēdienu un gultasvietu gribējām gada laikā apceļot Eiropu, kā arī dalīties ar savu pieredzi un pastāstīt citiem, kā tas paveicams.  Šīs nedaudz neprātīgās idejas sakne rodama jau tālā pagātnē – šīs pašas idejas vārdā Dons Kihots cīnījās ar vējdzirnavām, Pērs Gints pameta Solveigu un Kristīne skrēja prom no altāra, lai mestos Edgara skavās, un nē – šoreiz stāsts nav par banālu mīlestību, tas ir par sapni, vēlmēm un to piepildīšanu, kā arī neatlaidīgu tiekšanos uz mērķi.
Ideja bija iemitinājusies mūsos jau sen, taču tikai šī pērnā vasarā tā izlauzās dienas gaismā un sāka realizēties vārdos un darbos, laika gaitā apaudzējot sevi ar pavisam praktiskām vajadzībām. Ļoti detalizēts apraksts piedzīvojuma blogā – https://nodomusoma.wordpress.com/

”Gara Stāsti” ir iknedēļas piedzīvojuma stāsta deva. Iedvesma nedēļai un patīkama atkal redzēšanās ar citiem dēkaiņiem.

Vairāk info: https://www.facebook.com/events/828627573903923/