Foto: unsplash.com/@firmbee

Esi darba meklējumos? Iečeko “Darba Tinderi”!

Jau otro reizi “Visas Iespējas” atklās tiešsaistes platformu darbatinderis.lv, kurā no 28. septembra līdz 27. oktobrim jauniešiem un citiem darba meklētājiem būs iespēja meklēt darba piedāvājumus savai turpmākajai karjeras izaugsmei. Jau šobrīd ir iespējams reģistrēties un sākt veidot savu profilu!

Šeit pavisam īsi par to, kas ir “Darba Tinderis”:

  • “Darba Tinderis” ir tiešsaistes platforma – darbatinderis.lv, kura izveidota pēc iepazīšanās aplikāciju principa. “Svaipojot” platformā iespējams redzēt tās darba iespējas, kurās interese ir bijusi abpusēja – gan no darba meklētāja, gan no uzņēmuma pārstāvja puses.
  • Mēneša laikā jauniešiem būs iespēja atrast darbu vairāk kā 10 dažādās jomās, sākot ar iespējām mārketinga, IT vai tūrisma jomā un beidzot ar tehniskākiem, finanšu darbiem. Platformā ir iespējams vienuviet ne tikai izveidot savu profilu, kas aizstāj neskaitāmu CV un motivācijas vēstuļu radīšanu, ātri un viegli pieteikties vakancēm, bet arī veikt nākamo soli – ērti sarunāt tiešsaistes tikšanos ar potenciālo darba devēju.
  • Sev piemērotāko darba iespēju atrašanā vēlamies atbalstīt pēc iespējas vairāk Latvijas jauniešu, tādēļ ļoti novērtēsim, ja Jums būtu iespēja padalīties ar šo ziņu savās platformās, piemēram, sociālajos tīklos! Pagājušajā “Darba Tinderī”, pateicoties arī Jums, pulcējām vairāk kā 1200 jauniešu un 50 uzņēmumu!

Kāpēc meklēt darbu “Darba Tinderī”?

  • Desmitiem CV un motivācijas vēstuļu vietā Tev jāizveido viens profils
  • Regulāri lietojot platformu, atradīsi darbu nedēļas līdz mēneša laikā
  • Algoritms atlasīs Tavām prasmēm piemērotākās vakances un parādīs tās priekšgalā – īpaši noderīgi, ja nezini, kurā virzienā doties ar pašreizējo pieredzi.

Ja vēlies reģistrēt savu profilu, dodies uz mājaslapu darbatinderis.lv!