montāža

Diskusija – “FIlmas montāža”

Kino klubs KOKONS 27. februārī plkst. 18:00 aicina tevi uz sarunu par tēmu FILMAS MONTĀŽA, kas notiks Kaņepes Kultūras centrā.  Kino pastāv nemitīga balansēšana starp realitātes un kino valodas izveidotās realitātes robežas. Vai kino montāžas procesā ir saskare realitāti? Vai tiek strādāts ar atmiņām par realitāti un pieejamo safilmēto video materiālu daudzumu? Kāds ir montāžas galvenais mērķis?

“Filmas montāža”  būs lieliska iespēja iepazīties ar montāžas režisoru pārdomām par savu specialitāti, darba stilu un montāžas paņēmieniem.To  vadīs režisors Jānis Putniņš, savukārt diskusijas dalībnieki būs šobrīd Latvijā aktīvākie montāžas režisori –  Līga Pipare, Linda Olte, Andra Doršs, Andris Grants.

Par KOKONU
Latvijas Kinematogrāfistu savienība šā gada pavasarī ar lielu kino profesionāļu atsaucību aizsāka jaunu projektu – KOKONS. Kino klubs KOKONS ir veidots kā vieta, kur filmu veidotājiem brīvā atmosfērā ir iespēja regulāri satikties, diskutēt un apmainīties viedokļiem par kino procesu Latvijā, tā veidošanos un rezultātiem. Arī jaunajiem kino studentiem šī ir vieta iepazīt profesionālo vidi, mācīties no pieredzējušākajiem kolēģiem un veidot jaunus kopīgus projektus.

Kino kluba KOKONS pasākums ir bez maksas un atvērts visiem kino interesentiem. Organizatori saka paldies par atbalstu Kultūrkapitāla fondam.

Pasākums Facebook šeit