Visas iespējas

Latvijas jaunieši izveidojuši nebijušu mājaslapu, kas apkopo jauniešu izaugsmes iespējas

Šī gada 6. novembrī tiek dots starts interneta platformai „Visas iespējas“, kas apkopo dažādas iespējas jauniešiem sevi pilnveidot – pieredzes apmaiņas braucienus, seminārus, apmācības u.c.

Interneta platforma “Visas iespējas” savienos aktīvos jauniešus ar organizācijām vietējā un arī starptautiskā mērogā, sniedzot iespēju atlasīt projektus un pasākumus gan pēc satura, gan katra jaunieša personīgajām interesēm.

“Visas iespējas” ir 6 jauniešu attīstīts projekts, kas šobrīd jau ieguvis sociālā uzņēmuma statusu. Vidējais jauniešu vecums nepārsniedz 23 gadus, tāpēc viņi paši labi pārzina, kas interesē mūsdienu jauniešus.

“Jauniešiem ir pilns ar iespējām! Tikai bieži demotivē to grūtā atrašana kopējā informācijas biezenī un bez draugu vai skolotāju padalīšanās ar informāciju, nu, nekādīgi…! Tāpēc mēs nākam pretī jauniešiem un apkopojam iespējas viņu labā. Mēs ticam, ka šis projekts iegūs lielu popularitāti un spēs palīdzēt daudziem jauniešiem viņu personīgajā attīstībā. ” stāsta idejas autors un uzņēmuma dibinātājs Gustavs Upmanis.

Arī iepriekš šie paši jaunieši sevi apliecinājuši kā spējīgus veidotājus, nu jau pirms vairāk nekā gada radot plašāko pasākumu rekomendācijas platformu Latvijā – “Kurp.es”.

“Visas iespejas” prezentācija notiks 6. novembrī, 18:00, kultūras telpā “Autentika”. Pasākumā īpaši gaidīti jaunieši un jauniešu organizāciju pārstāvji, bet tas būs atvērts ikvienam interesentam. Atklāšanas brīdī būs klāt arī dažādu mediju organizāciju pārstāvji un ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies mūziķe Māra Upmane-Holšteine un ceļotājs Māris Resnis.

Šobrīd “Visas iespējas” aktīvi aicina organizācijas piedalīties lapas satura veidošanā un dalīties ar saviem projektiem un iespējām. Uz doto brīdi lapā atrodamas vairāk nekā 100 iespējas no vairāk nekā 30 organizācijām.

No šodienas – 6.novembra “Visas Iespējas” atrodamas šeit: https://visasiespejas.lv/