Vakances, ko nepalaist garām | Marts

Ir klāt marts un, lai gan gausi, bet jūtami tuvojas siltais un plaukstošais pavasara laiks. Vēlies mosties no ziemas miega? Ieskaties vakanču un iespēju jaunumos!

Darbs rokdarbu veikalā | Forest Lion

Ja saskati sevī pacietību un izdomu radīt skaistus sīkumdarbus, kā arī vēlies izkrāsot citu svētkus un ikdienu, tad šis darbs ir radīts Tev! Atbildīgs, taču radošs darbs, kurā vari realizēt gan savas radošās idejas, gan pieņemt nopietnus lēmumus.

Vairāk informācijas

Kažokzvēru kampaņas koordinators/-e | Dzīvnieku brīvība

Ja Tev rūp dzīvnieku aizsardzība un nepārtraukti meklē veidus kā iesaistīties un palīdzēt, izmanto lielisku iespēju darboties ar domubiedriem Dzīvnieku brīvībā! Esi viens no pozitīvu pārmaiņu dzinējspēkiem, rīkojot atbalsta akcijas un pasākumus.

Vairāk informācijas

Programmētājs/-a | Latvijas Nacionālā bibliotēka

Atbildīgs darbs vienā no lielākajām kultūras iestādēm Latvijā. Ja esi uz Tu darbā ar HTML, CSS, Javascript, PHP; MySQL un PostgreSQL; NET, C#, C++ un Python, piesakies!

Vairāk informācijas

Growth Marketing Specialist | prakse Scandiweb

Ja esi pilns svaigu zināšanu un ideju, ar lielu apņēmību mācīties un augt darba procesā, taču atrodies savas karjeras sākumposmā, izmanto prakses iespējas Scandiweb! Neatsverama pieredze, izaicinoši, un interesanti projekti un draudzīgs, atbalstošs kolēģu loks!

Vairāk informācijas

IESPĒJAS

Uzlauz savu potenciālu tiešsaistes apmācību ieraksti

Ja jūti sevī līdera potenciālu, taču nezini kā to pielietot praktiski, ieskaties Visas Iespējas un The Duke of Edinburgh’s International Award rīkoto tiešsaistes apmācību “Uzlauz savu potenciālu” lekciju ierakstos. Izcilas personības par svarīgo un iedvesmojošo skaidrākam skatam uz pasauli.

John May lekcija – jauniešu pašizaugsmes programmas The Duke of Edinburgh’s International Award ģenerālsekretārs

Māra Rešņa lekcija – komandu attīstības un personiskās izaugsmes treneris

Deepak Ramola lekcija – organizācijas Project Fuel (Forward the Understanding of Every Life Lesson) izveidotājs un radošais direktors.