Foto: freepik.com/author/garetsvisual

“Smartups” pitch battle – iespēja attīstīt tavu uzņēmuma ideju

Vai tu jau ilgi sapņo par savu uzņēmumu vai lolo kādu biznesa ideju? 4.novembrī plkst.10:00 jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja prezentēt savas idejas “Smartups” pitch battle uzņēmējdarbības jomā atzītiem ekspertiem un iegūt atbalstu to realizēšanai. Dalībniekiem būs iespēja cīnīties par galveno balvu – doties pieredzes apmaiņā uz kādu no Eiropas valstīm, kā arī ASV, Kanādu, Singapūru, Dienvidkoreju, Taivānu un Izraēlu.

Konkursam var pieteikties jebkurš jaunietis vecumā no 17 līdz 25 gadiem, kuram ir ideja un kurš ir gatavs sagatavot trīs minūšu garu prezentāciju, iepazīstinot klausītājus ar sevi, savu ideju, mērķauditoriju, konkurentiem, potenciālajām izmaksām, kā arī nedaudz ar mārketinga plānu.

Idejas tiks vērtētas pēc šādiem kritērijiem: oriģinalitāte; ilgtspējība; identificēta problēma, kā arī risinājums; mērķauditorija un tās vajadzības, kā tā tiks sasniegta; apzināti konkurenti; minētas izstrādes izmaksas un aptuvenā produkta vai pakalpojuma cena; uzstāšanās, kā arī iekļaušanās laikā (3 minūtēs).

Lai labāk sagatavotos konkursam, 26.oktobrī tiks organizēta darbnīca “Sevis un savu ideju prezentēšana”, ko organizē SEB Inovāciju centrs.

Šī ir iespēja iegūt jaunus kontaktus, iepazīstot sabiedrībā pazīstamus cilvēkus un uzņēmējus, attīstīt savas prezentācijas prasmes un iegūt vērtīgas balvas. Pieteikties vari: ej.uz/smartups2023 !