pasākumi

5 IEMESLI IZIET ĀRĀ #3

Vai arī tu sajūti pavasara tuvošanos? Tā vien gribas iedvesmoties, iemācīties un  iepazīt ko pavisam jaunu, tāpēc izvēlējāmies 5 pasākumus, kas noteikti neliks vilties.

Screen Shot 2017-02-13 at 13.40.12

ZIEDONIS UN MEDIJI

Sarunu vakars “Kāda būs mediju nākotne?”

16. februāris. Imanta Ziedoņa fonds “Viegli”

Imanta Ziedoņa muzejs atsāk rīkot Jēgpilno sarunu vakarus “Visā Visumā”, kuros ik ceturtdienu notiks aktuālas, saistošas un jēgpilnas diskusijas. Vieta un laiks paliek nemainīgs: ceturtdienas, pulksten 19.00, Imanta Ziedoņa birojā Aldaru ielā 5.

16. februāra vakara tēma: “Mediji un to nākotne”, par kuru diskutēs Artūrs Mednis un Klāvs Kalniņš.
Artūrs Mednis ir jauno mediju un mārketinga speciālists, dīdžejs un viens no populārākajiem socialo tīklu lietotājiem Latvijā. Mārketinga aģentūras New Black dibinātājs un vadītājs, kā arī pasniedz sociālo mediju komunikāciju augstskolā RISEBA.
Klāvs Kalniņš ir televīzijas RIGA TV24 direktors, kuram ir vairāku gadu pieredze televīzijas vadīšanā un programmu veidošanā.
Ja arī tevi urda zinātkāre par mediju nākotni, tad pieraksti sev interesējošos jautājumus, ņem tos līdzi un meklēsim atbildes kopā ar Artūru Medni un Klāvu Kalniņu.

Ieeja bez maksas!
Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc vēlama iepriekšēja pieteikšanās:
https://www.registration.lv/ziedonamuzejs

Facebook pasākums šeit

Screen Shot 2017-02-13 at 13.41.24

DZĪVES SKOLA

Izstāde “Skola 2017”

24. februāris – 26. februāris, Ķīpsalas izstāžu halle

No 24. līdz 26. februārim Ķīpsalā notiks 23. starptautiskā izglītības izstāde “Skola 2017”, kurā tūkstošiem jauniešu no visas Latvijas meklēs visaptverošu informāciju par mācību iespējām Latvijā, ārzemēs un izvēlēsies sev piemērotāko izglītības iestādi.

Izstādē „Skola 2017” piedalīsies vairāk nekā 140 dalībnieku no Latvijas, ASV, Austrālijas, Igaunijas, Kanādas, Krievijas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Vācijas. Dalībnieku vidū būs gandrīz visas Latvijas augstskolas, plaši pārstāvētas arī koledžas un tehnikumi. Vairāk: www.bt1.lv/skola

 Facebook pasākums šeit

 Anthony Lane

LA LA STEPS

STEPA DEJAS nodarbība – La La Land noskaņā

26. februāris. Soul tap.

Stepa dejas nodarbība iesācējiem un dejotājiem ar priekšzināšanām. Mācīsimies spilgtākos dejas numurus no filmas La La Land.

T E H N I K A
K O M P O Z Ī C I J A
I M P R O V I Z Ā C I J A

Nodarbības garums: 1h 30min
Vada: Annija Ķesele (Soul Tap)
Dalība: ziedojums 5 eiro

Pieteikties rakstot uz: annija@soultap.lv
(vēstules pieteikumā lūdzu norādi savu kurpju izmēru apavu rezervācijai)

Facebook pasākums šeit

 

Screen Shot 2017-02-13 at 14.16.47

GAISMAS PILS

Radošās sarunas: Andrey Tyukavkin lekcija

16. februāris. Latvijas Nacionālā bibliotēka

Ar pirmo publisko LADC lekciju šogad uzstāsies Publicis Latvia radošais direktors no Krievijas Andrey Tyukavkin.
Lekcija notiks angļu valodā.  Savas karjeras laikā Andrey ieguvis vairākus apbalvojumus dazādos starptautiskos reklāmas festivālos, bet par misiju uzskata Latvijas pārvēršanu nākamajā “Sweden of creativity”. Lekcijā “Latvia: my 10 impressions” lektors dalīsies ar savām atziņām par Latviju, tās atšķirībām un vienojošo ar Krieviju un Vāciju gan radošuma, gan vispārīgā ziņā.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Lai to apmeklētu, aicinām pieteikties, rakstot anete@ladc.lv. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, priekšroka tiks dota LADC biedriem un sadarbības partneriem.

Facebook pasākums šeit

Screen Shot 2017-02-13 at 14.24.00

AUDEKLS

Purvīša balva 2017. Kandidātu darbu izstāde

18. februāris – 9. aprīlis. Latvijas Nacionālais mākslas muzejs

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Lielajā izstāžu zālē būs skatāma PIEKTĀ Purvīša balvas izstāde. Ekspozīciju veidos spilgts glezniecības, grafikas, tēlniecības, instalāciju un videomākslas kopums, ko radījuši piektajai Purvīša balvai izvirzītie astoņi mākslinieki un autoru kolektīvi – Arturs Bērziņš, Ivars Drulle, Kristaps Epners, Atis Jākobsons, Voldemārs Johansons, Maija Kurševa, Anda Lāce un mākslinieku grupa – Krišs Salmanis, Anna Salmane un Kristaps Pētersons.

Kopumā Purvīša balvas 2017 fināla atlasei tika nominēti 25 mākslinieki / mākslinieku grupas, kuru radošais veikums novērtēts kā nozīmīgs notikums Latvijas vizuālās mākslas ainā laikposmā no 2014. gada 1. decembra līdz 2016. gada 7. decembrim.

IZSTĀDI ATBALSTA: SIA “Alfor”
Uzzini vairāk: http://bit.ly/2kELvBc

Facebook pasākums šeit