Pievienojies Mākslas muzeja Jauniešu klubam!

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Jauniešu kluba vīzija ir kļūt par pastāvīgu muzeja vidē radītu platformu jauniešu iesaistei un radošai izaugsmei. Tā ietvaros jauniešiem būs iespēja satikties ar mākslas un kultūras profesionāļiem un uzzināt vairāk par to, kas ir mākslas muzejs un kas tajā slēpjas, kāda ir mākslinieku un dizainera ikdiena, kādi procesi veido Latvijas kultūras telpu. Tikšanās reizēs kopā ar līdzīgi domājošiem vienaudžiem būs iespēja aktīvi darboties, dalīties savās iniciatīvās un idejās, lai uzlabotu mākslas muzeja piedāvājumu jauniešu auditorijai un veicinātu muzeja attīstību.

 

Šobrīd notiek Jauniešu kluba izveides posms. Aicināti pieteikties jauniešus, kuri būtu ieinteresēti tā attīstīšanā.  2017. gadā tiks uzņemti 20 dalībnieki, kuri apmeklēs speciāli organizētas nodarbības, tiksies ar māksliniekiem, dizaineriem un īpaši pieaicinātiem nozares speciālistiem, piedalīsies Jauniešu kluba grafiskās identitātes radīšanā un jaunas mājas lapas sadaļas izveidošanā.

Jauniešu kluba aktivitātes notiks divas reizes mēnesī otrdienu pēcpusdienās. Tās tiks īstenotas Latvijas Nacionālajā mākslas muzejāMākslas muzejā RĪGAS BIRŽADekoratīvās mākslas un dizaina muzejāIzstāžu zālē ARSENĀLSRomana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā, kā arī mākslinieku vai dizaineru studijās un citās kultūras iestādēs.

Jaunu dalībnieku uzņemšana notiks divas reizes gadā – katra skolas mācību semestra sākumā. Katra pieteikšanās tiek atsevišķi izsludināta. Lai pieteiktos klubam, pretendentam jāaizpilda un jāiesniedz pieteikuma anketa. Kopumā klubā tiek uzņemti 15-20 dalībnieki.

 

PIETEIKUMA ANKETA pieejama šeit

ANKETAS AIZPILDĪŠANAS TERMIŅŠ: 2017.gada 9.aprīlis

Avots: LNMM.lv