KURP.ES iesaka: pasākumi jūlijā

Uz kurieni jūlijā? Kamēr meteoroloģiskās stacijas rēķina varbūtības % tam, ka šogad sagaidīsim vasaru, sadarbībā ar KURP.ES  piedāvājam 6 pasākumus jūlijā, ko jauniešiem nepalaist garām.

MUSIC DATING

MUSIC DATING – Nāc ar savu mūzikas instrumentu, un 10 minūtēs iemāci, ko vien vari, kādam citam. Apmaiņā par to kāds cits Tev 10 minūtēs iemācīs, ko spēs, uz sava instrumenta

PRĀTA SPĒLES

PRĀTA SPĒLES: VASARAS PAPILDSPĒLE #2 – iekustini prātu arī vasarā

FRANCO FRANCO

FRANCO FRANCO FON STRICKA VILLAS DĀRZĀ – Dziesmas caurvij viens svarīgs jautājums, ko baidamies uzdot – kas mēs esam un kapēc?

 

 

TRAUKSME MĀKSLAS SPĀRNOS

JĀŅA BORGA LEKCIJA “TRAUKSME MĀKSLAS SPĀRNOS” – mākslas kritiķa, vēsturnieka un kuratora Jāņa Borga lekcija “Trausme mākslas spārnos”, kas plāno pievērsties Maijas Tabakas daiļrades posmu un aspektu dziļākai analīzei.

OPEN-AIR SESSION

WISE MUSIC EVENTS OPEN-AIR SESSION SPĪĶERU KVARTĀLĀ – WMS piesaka jaunu Wise Music Events pasākumu sēriju ar Džezu, Fanku un Dzeju Spīķeru kvartālā!

POSITIVUS

POSITIVUS FESTIVAL –  nemainīgas vērtības. Positivus ir 3 dienu mūzikas festivāls, kas ik gadu Salacgrīvas jūras piekrastē pulcē tūkstošiem apmeklētāju un ļauj klātienē baudīt gan pasaules slavenu mākslinieku, gan vēl jaunu un mazpazīstamu mūzikas talantu sniegumu.