5 IEMESLI IZIET ĀRĀ NO KURP.ES | #13

MĀCĪSIMIES RADOŠI UN AUGSIM! 5 KURP.ES IETEIKTI PASĀKUMI, KAS IEDVESMOS, UZMUDRINĀS UN UZLABOS GARASTĀVOKLI.

KĻŪDAS

FUCKUP NIGHTS RIGA // VOL. 3

22. Sep | Kaņepes Kultūras centrs | sarunas, kultūra | Iet uz saiti…

Fuckup Nights Riga

Uzsākam FuckUp Nights Riga jauno sezonu ar pirmo neražu nakts pasākumu 22. septembrī, Kaņepes Kultūras centrā!

Līdz šim Rīga ir piedzīvojusi divus brīnišķīgus un pārpildītus FuckUp Nights pasākumus, arī šajā sezonā vēlamies turpināt iesākto.

FUN Riga formāts paliek nemainīgs – katrā pasākumā ir četri runātāji, kuri septiņu minūšu garās prezentācijās dalīsies ar auditoriju savās neražās un ķibelēs profesionālajā dzīvē – sākot no nelieliem “fakapiem”, kas nav būtiski ietekmējuši darba dzīvi, līdz pat gana nopietnām neražām, kuras novedušas pie finansiāliem vai emocionāliem zaudējumiem. Un neskatoties uz to, vienojošais šiem stāstiem ir iespēja dalīties pieredzē un mācīties no citu kļūdām, iespēja neformālā gaisotnē iztaujāt neražu stāstītājus un labi pavadīt laiku.

Lai FUN Riga pasākumi notiktu regulāri un kvalitatīvi attīstītos, jaunajā sezonā esam ieviesuši simbolisku ieejas maksu/ziedojumu – 2 EUR.

KILIMANDŽARO

CILVĒKU STĀSTI: NO KILIMANDŽĀRO PAKĀJES LĪDZ MEKSIKAI

21.Sep | Buberts | Sarunas | Iet uz saiti…

Cilvēku Stāsti ir iedvesmojošu Latviešu pieredzes stāsti no ceļojumiem pasaulē.

Profesionali vajadzīgais + personigā avantūra pa 2 kontinentiem

Sākam Kilimandžāro pakājē naktī cauri banānu lapām, džipiem un mērkaķēniem uz pilsētām, kur dedzina miskastes ar kodīgi melniem dūmiem. No Zanzibāras garšvielu tējai līdz saullēktiem uz jumta. Attapties jūlija vidū “ziemas sezonā” un doties tālāk uz +32 naktī Meksiku. Pazust un atrasties visā ko kļūdījos “zināt”. Sasilt cilvēcībā un atvest uz mājām.

Alise Kaļāne ir medicīnas studente ar ārtelpu laika pavadīšanas tendencēm un saldējumu rokās.

51 diena
Kompleksas izmaksas

Piedāvā #PiedzīvojumaGars 
Tiekamies Bubertā.

Ja Tev ir savs iedvesmojošs stāsts, neturi to pie sevis – ej.uz/cilvekastastu

VENĒRA

DOKUMENTĀLĀ FILMA “PARADĪZE VAI AIZMIRSTĪBA” UN DISKUSIJA

21. Sep| Kino Bize, Elizabetes iela 37-2 | kultūra, kino | Iet uz saiti…

21. septembrī plkst. 18:00 kinoteātrī Kino Bize bezmaksas seansā būs skatāma dokumentālā filma “Paradīze vai aizmirstība”. Pēc filmas norisināsies diskusija, kurā būs iespējams uzzināt vairāk par Projektu Venēra.

Dokumentālā filma „Paradīze vai aizmirstība” piedāvā risinājumus tādām šī brīža sociālajām problēmām, kā, piemēram, bads, deficīts, nabadzība, vides piesārņojums, nevienlīdzība, karš, korupcija. Lai to sasniegtu ir nepieciešams pilnībā pārveidot šī brīža pastāvošo sociālo un ekonomisko sistēmu ar automatizācijas un jaunāko tehnoloģiju palīdzību. Izgudrotājs, sociālais inžinieris, futūrists un industriālais dizaineris Žaks Fresko piedāvā konkrētu darbības plānu, ko sauc par Projektu Venēra. Tās pamatā ir ideja pārbūvēt visas pasaules pilsētas un to infrastruktūru, aizvietot naudas un politisko sistēmu, tā vietā piedāvājot Resursu Orientējošu Ekonomiku – kur resursi ir visas cilvēces, nevis tikai dažu priviliģēto cilvēku mantojums.

 

STENDAPS

SIEVIEŠU STENDAPS // SEZONAS ATKLĀŠANA

18. Sep | Kaņepes Kultūras centrs | kultūra, komēdija | Iet uz saiti…

“Kungi, dāmas, cilvēki – mēs esam atpakaļ. Latvijas vasara ir saudzējusi mūsu ādu, Latvijas troļļi ir stiprinājuši mūsu izturību, Latvijas sabiedrība ir devusi auglīgu augsni mūsu tekstiem.”

Ieva Viese-Vigula, Ieva Preisa, Alise Zariņa, Aiva Birbele, Kristīne Skadmane un pirmo reizi uz sieviešu stendapa skatuvessssssss — Sanita Grīna.

Vada Inga Gaile.
Ieeja 3 eur,
Biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā, KKc bārā.

MADĀMA

ASPRĀTĪGĀ UN IZSMALCINĀTĀ KOMĒDIJA “MADĀMA”

18. Sep | Splendid palace | kino | Iet uz saiti…

Kinoteātrī “Splendid Palace” skatāma asprātīgā un izsmalcinātā komēdija “Madāma” (“Madame”).

Spilgtās raksturlomās filmā redzami pazīstamie aktieri Tonija Kolete un Hārvijs Keitels, kā arī spožā spāņu aktrise Rosija de Palma. Tāpat filmā iespējams izbaudīt grezno un skaisto Parīzes vidi.

Filmas režisore – Amanda Stērsa.