AVANTIS MEKLĒ “JUNIOR MEDIA TEAM”

Jauniešu organizācija “Avantis” meklē “Junior Media Team” dalībniekus un rīkotiesspējīgos! 

Lieliska iespēja ikkatram jaunam piedzīvojuma meklētājam – biedrība “Avantis” meklē aktīvus jauniešus  līdz 25 gadu vecumam ar interesi un iepriekšēju pieredzi mediju jomā, kuri kļūs par “Junior Media Team” dalībniekiem.

Tu vaicāsi – kas ir “Junior Media Team”? Tā ir mērķtiecīgu jauniešu komanda, kura regulāri veidos mediju saturu gan audiovizuālā formātā, gan žurnālistikā; realizēs interesantas un radošas inciatīvas; piedalīsies mediju apmācībās; gūs mentoringu mediju speciālistu vadībā un izaugsmes un sadarbības iespējas nākotnes karjerā.Šī ir prakses iespēja
jauniešiem, kuri vēlas attīstīt savas prasmes un idejas ar potenciālu darboties arī profesionālā līmenī biedrības un partneru projektos.

No tevis sagaidam entuziasmu, radošumu, idejas un motivāciju darboties vismaz 5 stundas nedēļā. Visa darbība norisināsies Rīgas centrā, bet tev bus iespēja arī doties projektu izbraukumos visā Latvijā.

Līdz 15.septembrim sūti savu CV, portfolio/iepriekšējos darbus un motivāciju uz agnese@avantis.lv un droši sazinies, ja tev ir kādi papildus jautājumi.

Nepalaid garām iespēju, nebaidies, jo tieši tāpēc tu esi šeit- lai riskētu, piedalītos un darbotos! Augtu un attīstītos, nodzīvot vislabāko dzīvi!


«Avantis» jau kopš 2002. gada īsteno sociālus sporta, kultūras, kino un mediju projektus jauniešiem. Līdz šim lielākie īstenotie projekti – Latvijā lielākās skolēnu sporta spēles «ZZ Čempionāts», filma «Atrasts Amerikā», grupas «Astro’n’out» producēšana, Grīziņkalna skeitparka izveide, žurnāla «Izvēlies» izdošana u. c. Kopš 2013. gada tiek attīstīta kustība «Young Media Sharks», kas šobrīd apvieno 230 jauniešus no piecām valstīm un 23 Latvijas pilsētām.

www.avantis.lv / fb AvantisLatvia

www.youngmediasharks.eu / fb YoungMediaSharks

www.izvelies.eu / fb Izvelies