Jauniešiem svarīgi jautājumi diskusiju ciklā


Warning: Undefined array key "file" in /var/www/vhosts/izvelies.eu/httpdocs/wp-includes/media.php on line 1723

Nevari izdomāt, vai braukt mācīties ārzemēs vai tomēr palikt Latvijā? Un kā ar darbu? Domā, ka labāk ir strādāt sirdspriekam vai tomēr naudai? Un vispār, vai ir vērts dekriminalizēt marihuānu? Un kas notiks, ja skolas veselības mācībā apskatīs tēmas, kas sabiedrībā tiek vērtētas kā tabu?

Young Media House ir priecīgi paziņot, ka turpmākajās nedēļās visiem jauniešiem ir lieliska iespēja piedalīties diskusiju ciklā, lai dzirdētu vairāku ekspertu viedokli par katru no minētajiem jautājumiem! Nāc uz Aldaru ielu 5 un izvērtē savus «par un pret».

Diskusijās gaidām tevi no 17.00 līdz 18.30

16.novembrī – «Aizbrauc vai paliec»;

30.novembrī – «Nauda vai sirdslieta»;

7.decembrī – «Strīdi ap marihuānu»;

12.decembrī – «Anniņa parāva Jānīti aiz gailīša».

Dalība diskusijās ir bezmaksas, un tajos aicināti pieteikties vidusskolēni un jaunieši vecumā līdz 26 gadiem. Pieteikties un vairāk par pasākumiem uzzināt iespējams projekta mājaslapā – www.youngmediahouse.com.

 

16. novembris «Aizbrauc vai paliec»

Katrs no mums ir apdomājis iespēju doties plašajā pasaulē cerībā uz augstiem panākumiem, bet varbūt arī Latvijā ir iespējams sasniegt tādas pašas virsotnes? Ar savu viedokli mūs iepazīstinās:

ELMĀRS TANNIS

Elmārs ir Kanādā dzimis latvietis, atbraucis uz Latviju 1993. gadā. Ir “Pica Lulū” dibinātājs ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi dažādu uzņēmumu vadīšanā un līdzīpašniecībā. Pazīstams kā lielisks pavārs gan televīzijas šovos, gan restorānos. Sevi pierādījis kā izcils pasākumu vadītājs un team-building eksperts.

RIHARDS GROMULS

Rihards Gromuls ir pieredzējis interaktīvais dizaineris, radošais un mākslinieciskais direktors ar vairāk nekā 8 gadu pieredzi dažādos dizaina aspektos un kreatīvajā procesā. Rihards ir ieguvis izglītību Volverhamptonas Universitātē Lielbritānijā (University of Wolverhampton), studējis Mančesterā (Manchester Metropolinan University). Šobrīd vada savu digitālo aģentūru Latvijā riddle.lv un pasniedz interaktīvo dizainu Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā.

MARTA RITOVA

Marta Ritova ir latviešu dziedātāja un dziesmu autore, kura mūziku apguvusi Rīgas Doma kora skolā un Tbilisi Valsts Konservatorijā, tādēļ viņa 3 gadus ir dzīvojusi Gruzijā. Marta piedalījusies arī TV šovā “O Kartes skatuve”, Eirovīzijas dziesmu atlasēs u.c. uzstājusies ar solo programmu koncertzālēs “Palladium” un “Ave Sol”, kā arī sadarbojusies arī ar citiem Latvijā iemīļotiem mūziķiem, kā, piemēram, Jāni Stībeli, Emīlu Balceri, Ivo Grīsniņu – Grīsli.

Pieteikšanās pasākumam jauniešiem (14-26): https://goo.gl/forms/pDaJJq2S0b5JxsRX2