«Dzīves skola» – raidījums jauniešiem par dzīvi patstāvīgi

Raksta: Venta Ilva Stūris

Kurš gan nav aizdomājies par to, ka joprojām nav ne mazākās nojausmas par to, kā uzsākt patstāvīgu dzīvi un kā tad īsti būtu jādzīvo? “Dzīves skola” atbildēs uz lielāko daļu Tavu jautājumu kopā ar tādiem pašiem jauniešiem kā Tu!

Kā sākt sportot? Kur iegūt motivāciju? Ko darīt, ja nevar iet uz sporta zāli? Uz šiem un vairākiem citiem jautājumiem tiks atbildēts iedvesmojošajā pirmajā raidījuma epizodē ar īpašo viesi – leģendāro cīkstoni, olimpisko čempionu un lecamauklu fitnesa programmas izveidotāju Badiju Lī (Buddy Lee). Raidījumu varēs skatīties sākot no 28. decembra Re:TV.

“Šajā raidījumā varēs uzzināt kaut ko jaunu – iespējams, arī kaut ko iepriekš dzirdētu, bet katrā ziņā no citas perspektīvas. Varbūt tā būs motivācija vai grūdiens iesākt kaut ko, kas jau sen atlikts, un noteikti uzzinās arī kaut ko jaunu. Jebkurā gadījumā raidījums ir gan izklaidējošs, gan izglītojošs. Man dalība pirmajā epizodē deva tiešām lielu motivācijas devu, kura vēl nav zudusi, ‘’savās pārdomās dalās viena no pirmās epizodes dalībniecēm – Adriana.

“Ja cilvēks vēlas uzlabot sevi, es viņam noteikti ieteiktu skatīties šo raidījumu, Tu kaut ko iemācies un uzreiz  gūsti motivāciju darīt. Ja kāds cilvēks, kurš parasti sēž dīvānā un skatās video, noskatīsies pirmo epizodi, viņš uzreiz gūs motivāciju kaut ko darīt,’’ par raidījumu stāsta otrs pirmās epizodes dalībnieks Lukass.

Arī turpmākās epizodes netaisās pievilt – “Dzīves skola’’ sagatavos Tevi dzīvei ar patiesām emocijām, motivāciju un krietnu humora devu! No mums var sagaidīt epizodes par ievākšanos jaunā mājoklī, mērķu sasniegšanu, veselīgu uzturu un daudz kā cita!

Pirmo epizodi skaties jau šodien plkst 20:30 kanālā Re:TV! 

Raidījumu atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija