«Dzīves skola» – jauniešu veidots raidījums par dzīvi patstāvīgi

Ikvienam nācies aizdomāties par to, ka jaungada mērķi jau atkal nav sasniegti, veselīgs dzīvesveids un sports palikuši novārtā, kā arī nav ne jausmas, kā tikt galā ar ikdienas izaicinājumiem. Raidījums “Dzīves skola” piedāvās risinājumus dzīves problēmām un izaicinājumiem no jauniešu skatu punkta. 

Otrā epizode būs skatāma jau pirmdien, 4. janvārī plkst. 20:30 kanālā RE:TV. Raidījuma producenti un idejas autori ir Avantis un Young Media Sharks jaunieši, vairāk informācijas Young Media Sharks Facebook lapā. 

Šajā epizodē jaunieši pētīs veselīga uztura pamatprincipus, mēģinot pagatavot pilnvērtīgas trīs kārtu pusdienas vien par pieciem eiro un pārbaudot savas zināšanas kopā ar uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni. Gūtās atziņas noderēs gan tūlītējai personīgās ēdienkartes maiņai, gan arī iedvesmai dažu veselīgu uztura pamatprincipu ieviešanai ikdienā.  

Raidījuma producente Marta Muižniece: “Raidījums “Dzīves skola” skars ikvienam cilvēkam nozīmīgas, tomēr bieži aizmirstas ikdienas dzīves sastāvdaļas, piemēram, fiziski un emocionāli veselīgu dzīvesveidu, mērķu sasniegšanu. Vienlaikus izglītojošā un izklaidējošā veidā rādīsim risinājumus no jauniešu skatu punkta, ieklausoties profesionāļu padomos. Otrajā epizodē vairāk ieskatīsimies pēcsvētku laikā aktuālajā veselīga uztura tēmā – caur jauniešu veiksmēm un kļūdām atrodot principus, ko ņemt sev līdzi arī turpmāk ikdienā.”

Pirmo epizodi skaties jau šodien plkst. 20:30 kanālā Re:TV! 

Raidījumu atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija.

 

Reklāmas rullītis skatāms šeit: https://youtu.be/kNA1WljlX2Y 

 

Informāciju sagatavoja: 

Marta Muižniece

marta@avantis.lv