«Dzīves skola» : Kā padarīt Valentīndienu karantīnā īpašu?

Vai vēl atceries, kāda bija dzīve pirms COVID? 14. Februārī savu otru pusīti varēji aizvest uz kino vai kādu kafejnīcu un atrast 100 citas interesantas nodarbes. Diemžēl pašlaik visu mīlētaju dienu liela daļa pavada turpat, kur visus iepriekšējos mēnešus – mājās. Tomēr kā padarīt šo dienu īpašāku par citām un atrast kādu lietderīgu nodarbi, ko kopā padarīt, lai atkal nav jāguļ gultā un jāskatās jaunākais seriāls? Bet ko darīt vientuļajām sirdīm? Kā pārvarēt vientulību, kad apkārt nav neviena? “Dzīves skola” sniegs atbildes uz visiem šiem jautājumiem.

Astotā epizode būs skatāma jau ceturtdien, 11.februārī plkst. 20:00 kanālā RE:TV. Raidījuma producenti un idejas autori ir Avantis un Young Media Sharks jaunieši, vairāk informācijas Young Media Sharks Facebook lapā

Šajā epizodē sabiedrībā populāras personības un psihoterapeits Artūrs Utināns sniegs savus padomus tiem, kam nav otrās pusītes vai kam šajā laikā pietrūkst sarunu ar citiem cilvēkiem un nepārtrauktas rosības. Savukārt pieci Latvijas jauniešu pāri padalīsies ar kadriem un ieteikumiem no savas ikdienas, lai radītu vēlmi arī citiem jauniešiem pavadīt laiku ar saviem sirds āķīšiem lietderīgi, jautri un iespējams iemācoties jaunu prasmi. Neesam arī aizmirsuši par tiem, kuri no saviem mīļajiem ir šķirti ar drošu distanci. Jauniešu pāri ir sagatavojuši idejas kopīgām aktivitātēm arī tiem, kurus šķir attālums.

Viena no raidījuma producentēm Laura Elizabete Jansone atzīst: “Mēs – “Dzīves skolas” veidotāji -mācāmies līdz ar skatītājiem. Cenšamies atrast problēmas un neizprastos jautājumus, kas mūs pašus nomoka, un rast atbildes uz tiem, lai kopā mācītos un attīstītos. Astotā epizode tematiski būs par  Valentīndienas tēmu, iekļaujot padomus – ko darīt gan vientuļajiem, gan pārīšiem. Gribam aicināt citus jauniešus izrāpties no gultām un nebeidzamās filmu skatīšanās, bet turpināt radīt atmiņas ar saviem mīļajiem arī šajā laikā.”

Astoto epizodi skaties jau šo ceturtdien (11.02) plkst. 20:30 kanālā Re:TV! 

Raidījumu atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija.

Informāciju sagatavoja: 

Laura Elizabete Jansone