“Dzīves skola” : Kā rast motivāciju karantīnas laikā?

Darbi tik krājas, bet motivāciju vai laiku nespēj atrast. Vai šī tev izklausās pēc pazīstamas situācijas? Vai arī tu pazīsti kādu draugu, kuram tā vien gribas uzdot jautājumu: “Kā tu to visu paspēj?” Motivējot jauniešus, rast vēlmi paveikt to, kas atlikts, un būt produktīviem, četri “Young Media Sharks” jaunieši jaunākajā “Dzīves skolas” epizodē ļaus ielūkoties viņu radošajā un piepildītajā ikdienā. 

Astotā epizode būs skatāma jau šo svētdien, 21.martā plkst. 22:30 kanālā RE:TV. Raidījuma producenti un idejas autori ir Avantis un Young Media Sharks jaunieši, vairāk informācijas Young Media Sharks Facebook lapā. 

Karantīnas laikā, kad daudziem ir brīvs režīms un skolā mājasdarbu nav tik daudz, bieži vien kļūst grūti paveikt tos pašus nedaudzos darbus, jo vienmēr taču var atrast jaunu “Netflix” seriālu vai arī stundām ilgi slīgt “Tik Tok” melnajā caurumā. “Young Media Sharks” komandā ir daudz aktīvu jauniešu, no kuriem četri jaunākajā “Dzīves skolas” epizodē ļaus skatītājiem būt daļai savas ikdienas, lai parādītu, cik patiesībā daudz var paveikt dienas laikā, sniedzot arī idejas, kā citiem jauniešiem piepildīt savu brīvo laiku, un atbildētu uz jautājumu, kur viņi rod motivāciju mācīties, strādāt un pilnveidoties.

Viena no epizodes dalībniecēm Venta savu dienu sāk jau pussešos no rīta, jo uzskata, ka iespēja rīta agrumā paveikt nepieciešamo rada enerģiju visai dienai. Vairāki no jauniešiem akcentēja, ka savas dienas režīma izveide un ievērošana ļauj organizēt savu laiku, kā arī paveikt vairāk. Tomēr ne vienmēr ir jāstrādā, lai būtu produktīvs, dažreiz desmit minūšu deju pauze var būt tieši tā, kas sniegs nepieciešamo enerģijas devu. Pats svarīgākais ir vēlēties iemācīties ko jaunu, vai izdarīt sen atlikto, jo pašlaik vairāk kā jebkad lielākajai daļai jauniešu ir laiks, ko izmantot lietderīgi.

Astoto epizodi skaties jau šo svētdien (21.03) plkst. 22:30 kanālā Re:TV! 

Raidījumu atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija.

Informāciju sagatavoja: 

Laura Elizabete Jansone