Sākam gadu ražīgi: UI un UX dizaina meistarklase 4.janvārī

Jauniešu organizācija “Avantis” un “Young Media Sharks” aicina jauniešus izmantot lielisku iespēju jaunajā gadā – piedalīties bezmaksas tiešsaistes meistarklasē par UI un UX dizainu (lietotāja saskarne un lietotāja pieredzes dizains). Šo meistarklasi vadīs izcilais UI dizaineris un UX konsultants Tyrone Höcke, kas ir strādājis ar starptautiskiem zīmoliem kā “Porsche” un “Audi”. 

Meistarklase norisināsies angļu valodā, izmantojot “ZOOM” platformu. Dalībai meistarklasē nepieciešama iepriekšēja reģistrācija, kuru var veikt, aizpildot pieteikuma anketu. Nodarbība notiks 4. janvārī plkst. 19.00 (pēc Latvijas laika).

Šajā meistarklasē jauniešiem tiks sniegta iespēja iepazīties ar UI un UX dizaina pamatiem, kā arī uzzināt par šīs nozares attīstību un virzību. Tāpat dalībnieki uzzinās par Tyrone Höcke pieredzi, strādājot ar lieliem uzņēmumiem, tostarp līgumdarbos (freelance) un iespējām tajos.

Tyrone Höcke ir digitālais dizainers un UX konsultants ar vairāk nekā 5 gadu pieredzi šajā jomā. Viņš ir strādājis ar pasaules mēroga zīmoliem, tostarp “Porsche” un “Audi”, un izstrādājis navigācijas interfeisu dizainu “Porsche Taycan” elektromobiļiem. Pašlaik viņš mācās, lai kļūtu par multidisciplināru dizaina uzņēmēju un brīvajā laikā veido digitālus mākslas darbus.

Šī meistarklase ir lieliska iespēja jauniešiem attīstīt savas prasmes un iegūt vērtīgas zināšanas no viena no nozares ekspertiem. Tas ir svarīgi gan tiem, kuri vēlas profesionāli darboties dizaina jomā, gan tiem, kas interesējas par lietotāja saskarnes un lietotāja pieredzes dizaina pamatiem.

Piedalīšanās šajā meistarklasē ir bez maksas, tādēļ aicinām visus jauniešus, kas ir ieinteresēti UI un UX dizainā, pieteikties dalībai un nepalaist garām šo iespēju.

Pieteikšanās anketa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXDVqBJiuzbB6-uIZznkl8_oTCHF9Ue68eXqn3qLcJQys-XA/viewform

Video no nometnes “Young Media Sharks” šeit