Startē “[rec:]aktīvie portreti”!

Latvijas jubileju gaidot, organizācijas “Avantis” jaunieši, sadarbojoties ar organizācijas “Young Folks LV” jauniešiem, aizsāk video sēriju “[rec:]aktīvie portreti”. Projekts interaktīvā veidā jauniešiem sniegs iespēju uzdot jautājumus viņiem nozīmīgām personībām Latvijā, to tverot video objektīvos un parādot plašākai sabiedrībai.

“[rec:]aktīvie portreti” veidos 4 video intervijas ar personībām, ko jaunieši kopīgi ielūgs dalībai projektā, bet jautājumus uzdot būs iespēja ikvienam jaunietim.

Projekta iniciatori atzīst, ka “[rec:]aktīvo portretu” nozīmīgs pozitīvs vēstījums ir sadarbība starp latviski un krieviski runājošiem jauniešiem – viņi kopīgi gaida Latvijas svētkus, jūtas piederīgi Latvijai un vēlas radīt saturu svētku ieskandināšanai.

19. jūnijā “Aldaru ielā 5” plkst. 16:00 notiks “[rec:]aktīvo portretu” radošā tikšanās, uz kuru komanda aicina interesentus, kuri vēlas iesaistīties ideju meklējumos – izvēloties personības, plānojot video konceptu un to, kā ar saturu sasniegt plašāku auditoriju. Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu marija@avantis.lv

Pasākums Facebook: https://www.facebook.com/events/106571966592582/

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību “Latvijas Pilsoniskā alianse” un Kultūras ministriju projekta “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā” ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.