Fotokonkurss “Potato photographer of the year 2021”

Raksta: Paula Sonita Deruma

Kā jau tu noteikti gan zini no paša pieredzes, gan esi lasījis “IZvēlies” žurnālistes Lauras Voliņecas rakstā “Kartupeļi un latvieši”, mūsdienās kartupelis ir viens no izplatītākajiem pārtikas produktiem ne tikai Latvijā, bet arī lielākajā daļā pārējās pasaules. Tādēļ nav nekāds brīnums, ka par godu šim dārzenim izsludināts arī starptautisks fotokonkurss.

Ja tev ir idejas radošām fotogrāfijām ar šo iemīļoto pārtikas produktu (vēl augošu, nemizotu vai varbūt jau uz šķīvja uzliktu) un vēlies tās īstenot vai pat kādu interesantu kadru ar kartupeli jau esi noķēris, vēl nemaz nezinot par jauno konkursiņu, līdz 2021.gada 18. jūlijam 1 līdz 8 fotogrāfijas ievieto šeit. Iespējams, tieši tu tiksi pie kādas no vērtīgajām balvām.

1.vietas ieguvējam balvā  profesionāls fotoaparāts Fujifilm X-T200 £699,00 vērtībā, čemodāns £285,00 vērtībā, kurā pasargāts no triecieniem lidostās būs arī tavs fotoaparāts, Photocrowd “Master” gada abonements un, protams, tituls “Potato photographer of the year 2021”.

Arī 2. un 3.vietas ieguvēji saņems vērtīgas, ar ceļojumiem un fotografēšanu saistītas balvas, tādēļ ir vērts pacensties un laiskajās vasaras dienās atlicināt laiku radošumam un fotografēšanai. 

 

Ja vēlies, šeit vari apskatīties iepriekšējo gadu uzvarētāju fotogrāfijas. Špikot no šīm bildēm neiesaku, tomēr pasmelties iedvesmu un saprast, cik dažādos veidos iespējams nofotografēt kartupeli, gan varēsi. 

Foto atsauces:

Titulbilde (un arī pagājušā gada 1. vietas ieguvēja uzņemtā bilde)

Konkursa logo

Galvenā balva