AKTUĀLĀS DARBA VAKANCES UN IESPĒJAS -RUDENS-

Dienām paliekot īsākām un laikapstākļiem mainoties pat ne pa dienām, bet stundām, galvā iezogas visdažādākās domas — gan par neizpildītiem vasaras plāniem, ko jāatliek uz nākošo gadu, gan lietām, ko gribētos izmainīt savā ikdienā pirms ziemas iestāšanās.

Ja kāds no šiem mērķiem ir saistīts ar karjeras un dzīves maiņu — varbūt viena no astoņām tālāk aprakstītajām darba iespējām noderēs kā labs pirmais atspēriena punkts!

Pārdevējs/-a – konsultants/-e 

Manilla

Vai Tevī mīt dāvināšanas prieks? Kā būtu ar iespēju to piedzīvot katru dienu, palīdzot izvēlēties un iesaiņot lielus un mazus priekus citiem? Izmanto iespēju strādāt mājīgā un radošā vidē jaunajā “Manilla” veikalā Galerija Centrs!

Vairāk informācijas šeit

Barista

Cafeterius

Laba kafija un saruna var izmainīt dienu. Ja jūti sevī kafijas ekspertu, kura pagatavotā kafija un smaids spēs uzlabot otra dienu, piesakies! 

Vairāk informācijas šeit

Google analītiķis/-e

MediaFlux

Ja skaitļos un statistikā rodi mieru un kārtību, tad šis darbs būs tava oāze, ieskaties!

Vairāk informācijas šeit

Mārketinga speciālists/-e

Printful Latvia

Vai brīvi pārvaldi angļu valodu? Vienmēr esi uz pulsa aktuālajam sociālajos tīklos un māki uzrunāt un ieinteresēt apkārtējos? Tev ir iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo atbildīgā un radošā darbā! Esi “Printful” balss, kurš ir viens no straujāk augošajiem Latvijas uzņēmumiem. 

P.S. Darba dienu vari uzsākt līdz 11:00!

Vairāk informācijas šeit

Biroja administrators/-e

Drošas Braukšanas Skola

Ceļš uz pirmajām tiesībām ir patīkamu gaidu, bet reizē arī uztraukumu pilns. Tāpēc ir svarīgi, ja viņus sagaida kāds, kurš apveltīts ar augstu atbildības sajūtu un pozitīvu smaidu. Aprakstā saklausi sevi? Piesakies!

Vairāk informācijas šeit.

-IESPĒJAS-

Pašizaugsmes grāmatu klubs

Laipni aicināti visi, kurus interesē lasīšana, pašizaugsmes un laika un stresa menedžmenta izprašana, un arī tie, kuri grib tikai klausīties un iepazīties ar sev līdzīgi domājošiem jauniešiem un šīm tēmām!

Vairāk informācijas šeit.

Rīgas jauno uzņēmēju apmācības Kembridžā

No 7. septembra sākusies pieteikšanās Rīgas domes finansētajai jauno uzņēmēju apmācību programmai Kembridžā, Lielbritānijā. Pieteikumu pieņemšana ilgs līdz 13. oktobrim vai līdz 50 dalībnieku uzņemšanas programmā brīdim. Programmā tiek gaidīti jaunie un topošie uzņēmēji, jaunieši, tehnoloģiju un citu jomu speciālisti ar vēlēšanos attīstīt idejas biznesā.

Vairāk informācijas šeit.

Improvizācijas teātra nodarbības

Gribi sākt apgūt improvizācijas mākslu? 

Katru trešdienu no 19:00 – 22:00 teātra vadītāja Mairita Strūberga dos pamatus, lai varētu saprast un apgūt šo mākslu no A – Z

Vairāk informācijas šeit.