Diskusija: Anniņa parāva Jānīti aiz gailīša.

Vai uzskati, ka skolas programmā būtu jāiekļauj sarunas par LGBTQ+, seksuālo veselību un citiem intīmiem tematiem? Vai arī tādiem jautājumiem skolā un publiskās telpās nav vietas?

Otrdien, 12. decembrī, no plkst. 17:00 – 18:30, aicinām tevi un tavu viedokli uz pēdējo šī gada diskusiju pie mums Aldaru ielā 5, kur varēsi dzirdēt Matīsa Kempes un Ilzes Ozolas viedokli par to, vai seksa mācība un intīma rakstura jautājumi sabiedrībā ir jāuztver kā tabu.

Dalība diskusijā ir bezmaksas, un tajā aicināti pieteikties vidusskolēni un jaunieši vecumā līdz 26 gadiem.

Vairāk par pasākumiem uzzināt iespējams projekta mājaslapā – www.youngmediahouse.com.

MATĪSS KEMPE

Sabiedrībā aktīvs jaunietis, kurš ir asociācijas “Ģimene” valdes loceklis. Matīss darbojas vietējās draudzes (baznīcas) ietvaros, rīkojot seminārus, nometnes un daudz ko citu. Pats Matīss par sevi runā šādi: “ticu Dievam, bet cilvēkiem ļauju sevi iedvesmot. Aizrauj politika, un maizi pelnu, strādājot par skolotāju.”

ILZE OZOLA

Biedrības “Papardes zieds” projekta ZIEDAM.LV vadītāja. Ilzei ir pieredze žurnālistikā un vēlme izglītot par tēmām, kas saistītas ar seksualitāti, drošu seksu un jauniešu mentālo veselību. Brīvajā laikā raksta dzeju, iet pārgājienos un dzied.

Pieteikšanās jauniešiem (14-26) https://goo.gl/forms/DmlZqn5HnPJfpwIB3