Young Media House vasaras skola ir atpakaļ!

2. jūlijā atsākās “Young Media House Vasaras skola” nodarbības, kas tiek realizētas ar Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansiālo atbalstu.  Pirmajā pasākumā “Fiziskā veselība un uzturs” jaunieši tikās koka paēnā “Gandrs” āra teritorijā, lai patvertos no pilsētas duņas un stiprinātu kā ķermeni, tā prātu.

Nodarbības sākumā sanākušie jaunieši ļāvās Young Media Sharks komandas vadītajām tīklošanās aktivitātēm, lai atrastu domu biedrus un iepazītu turpmākā treniņa biedrus. Pēc nelielas uzkodu pauzes mūzikas pavadījumā varēja sākties pasākuma galvenā daļa.

Aktīvajiem jauniešiem pārbaudījumus, kas bija pat darbīgāki par skolas sporta stundām, lika trenere ar sešu gadu stāžu Anete Cunda. Treniņa laikā dalībniekiem bija iespēja izkustināt visas muskuļu grupas, kas karantīnas laikā droši vien kādu laiku nebija kustinātas. Vairāki pasākuma apmeklētāji pēc treniņa atzina, ka nebija domājuši, ka būs tik aktīvi jāsporto, tomēr bija priecīgi, ka ir izdevies atrast laiku pasākuma apmeklēšanai un sajust patīkamu nogurumu. 

Pēc treniņa dalībniekiem atkal bija iespēja izbaudīt veselīgā uzkodu galda sniegtās iespējas un tikties ar treneri un iepazītajiem jauniešiem draudzīgā atmosfērā, lai pārrunātu veselīga uztura pamatprincipus un iedvesmotos gan no Anetes, gan citiem dalībniekiem turpināt sportot un rūpēties par savu ķermeni. 

Ja pašlaik jūti nožēlu, ka netiki uz šo pasākumu, tad nebēdājies, jo Young Media House ir ieplānojusi vēl četras aizraujošas nodarbības visas vasaras garumā, kas gan iedvesmos, gan ļaus iegūt jaunas zināšanas, gan radīs vēlmi nesēdēt dīvānā un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Jaunāko informāciju meklē Facebook lapā @youngmediasharks. Tiekamies!

Raksta: Laura Jansone

Foto: Emīls Smiļģis