Young Media Sharks aicina apmeklēt diskusijas sarunu festivālā LAMPA

Šo sestdien, 5. septembrī sarunu festivāla “LAMPA” ietvaros norisināsies Young Media Sharks diskusijas jauniešiem, kuras iespējams apmeklēt gan klātienē, Rīgas Latviešu biedrības namā, gan vērot tiešsaistē.

Diskusijā “Vai tradicionālie mediji noliks karoti?!”, 5. sept. plkst. 12:00 tiks meklētas atbildes uz jautājumiem par digitalizācijas ietekmi uz medijiem, žurnālistikas nākotni un prasmēm, kurām jāpiemīt, lai spētu kvalitatīvi patērēt mediju saturu. Young Media Sharks jaunieši mēģinās atšķetināt, kāda nākotne sagaida medijus un kā jāmainās mums pašiem kopā ar Pieci.lv raidījumu producenti Karmenu Stepanovu, interneta personību Roju Rodžeru un Re:Check žurnālisti Sabīni Bērziņu.

Savukārt, 5. sept. plkst. 17.00 diskusijā “No pagrīdes līdz arēnai: kāpēc būt “underground” mūziķim Latvijā?” uzzināsim, kas ir veiksmes atslēga mūzikā, kas nosaka vai mūziķis kļūs populārs un vai slava vienmēr nozīmē panākumus. Young Media Sharks jaunieši sarunāsies ar mūzikas producentu Dj Rudd, reperi ansi, Rinaldu no grupas “Jānis” un Jāni Niedru no grupas “Blue Jeans Serenade”. ‘

Diskusijas būs iespējams vērot klātienē, Rīgas Latviešu Biedrības namā, iepriekš reģistrējoties šeit: https://bit.ly/3aU53fo. Pasākums tiks pārraidīts Young Media Sharks Facebook kontā un mājaslapā festivalslampa.lv.

Diskusijas rīko biedrības Avantis jauniešu iniciatīva Young Media Sharks – izglītojoša iniciatīva, kas atbalsta un izglīto jauniešus komunikācijas un mediju jomā. Programma piedāvā starptautisku mediju nometni “Young Media Sharks” un plašas iesaistes iespējas jauniešu žurnālā „Izvēlies“ un mediju centrā „Young Media House“ . Pasākumu atbalsta Vācijas Federālā Ārlietu ministrija.